hmm..wszyscy na nią jadą no i nie dziwie się,ale chcę zwrócić uwagę na jedną rzecz..:
jak jej płyta mogła pokryć się złotem,skoro ma tylu przeciwników..
co rusz,czytajać rózne artykuły czy wywiady z nią,nie ma komenatrzy pozytywnych,no moze 1/100..więc jeśli 99% społeczeństwa jest przeciwko,to kto kupuje płyty?
słodka idiotka-może,tylko ludzie ją akceptują..,jak uwierzyć tym,którzy na nia jadą a ta cieszy się popularnością:):) sama nie wiem.
*widocznie'słodką dodę' kocha ten świat..respect!
to że jej ktoś nie lubi nie znaczy ze nie lubi jej piosenek, osobiscie nie kupiłabym jej płyty, ale posłuchac pare kawałków lubie.
To ja mam podobne podejscie... lubie słuchac niektóre kawałki wykonawców ale napewno nie wszystkie.. a płyte kupuje wtedy gdy jest to mój ulubiony zespół i 75% piosenek "wpada mi w ucho"
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
a płyte kupuje wtedy gdy jest to mój ulubiony zespół i 75% piosenek "wpada mi w ucho
nie nie ja kupuje plytę tylko jak chce poznac reszte kawałków danego artysty, który akurat mnie zainteresował... ale powiem szczerze nawet jak bym chciala duzo kupować to tego nie robie z wiadomych względów bo w Wieluniu nie ma Empika
Słuchać piosenek i lubić kogoś to dwe różne rzeczy...
To, że jest w jakiś tam sposób utalentowana muzycznie, nie znaczy, że nie może mieć 'zrytej' psychiki, co w tym wypadku jest bardzo realne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum