Ja oglądam na http://all4free-tv.cba.pl/ -bez komentarzy ,tylko trzeba szukać małych krzyżyków wyłączających reklamy.Jakość taka sobie,ale jak się nie ma co się lubi...
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 329 Piwa: 19/2 Skąd: hamburg
Wysłany: 2014-09-21, 11:02
No trudno, byłem nieco wkurzony ale Polsat to firma prywatna ma zarabiać a nie robić ludziom dobrze. Może to lepsze niż dokładanie z publicznych pieniędzy (tylko niech to będzie konsekwentne - a nie, że znów przyjedzie jakaś Madonna i kilka baniek z budżetu poleci na organizacje).
Wczorajszy mecz miał być FTA z Astry ale po interwencji Polsatu Niemcy wycofali się z tego.
Ciekawe czy Bul-Komorowski "załatwił" u Zygmunta odkodowanie finału w zamian za przysługę, czy też Polsat policzyć, że opłaci sie odkodować i zarobić na reklamach bo mimo sprzedanych 400 tyś. pakietów (o tylu czytałem) kasa się nie domyka.
I jeszcze jedno - na stronie http://www.licencje.polsat.pl/ można sprawdzić listę klubów, gdzie można obejrzeć mecze. Wpiszcie Wieluń. Lista liczy zero pozycji... ciekawe, czyżby zapomnieli wpisać wieluńskie knajpy?
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-09-21, 18:35
To jest typowe przerzucanie się odpowiedzialnością za tamto czy siamto Przeciętny Kowalski wie że odbywają się mistrzostwa świata w siatkówce, a on nie może oglądać tego wydarzenia.
No trudno, skoro są to prywatne mistrzostwa Polsatu, bo je zorganizował i pokrył koszty tej imprezy, to niech sobie robi co chce.
Mistrzostwa się odbyły, co chciałem i tak obejrzałem nie wychodząc z domu, więc pies mordę lizał i stacji i jej właścicielowi Pamiętać powinniśmy tylko o jednym, to my widzowie a tym samym społeczeństwo, decydujemy czy taki np. Solorz jest w stanie bogacić się naszym kosztem. Gdybyśmy to mądrze rozegrali, to delikwent zwinął by majdan i co najwyżej był prezesem jakiejś kablówki
No ale nie bez kozery ktoś wymyślił przysłowie; Czemuś biedny? Boś głupi. A czemu głupi? Bo biedny.
Polsat rzuci nam dzisiaj ochłap i ... porwie się na niego jak psisko na gnat
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Wczorajszy mecz miał być FTA z Astry ale po interwencji Polsatu Niemcy wycofali się z tego.
Ciekawe czy Bul-Komorowski "załatwił" u Zygmunta odkodowanie finału w zamian za przysługę, czy też Polsat policzyć, że opłaci sie odkodować i zarobić na reklamach bo mimo sprzedanych 400 tyś. pakietów (o tylu czytałem) kasa się nie domyka.
Komorowski odblokował - dobre
niedziela, godz. 20-ta to najlepszy czas antenowy. Genialnie Polsat odebrał publiczność TVNowi, TVP i innym. Prosty rachunek zadecydował. A reklam było sporo
Naprawdę, pretensje do TVP, a nie Polsatu. Zresztą, transmisje na otwartym kanale całych mistrzostw byłby strzałem w stopę. Nawet hale się nie wypełniały w meczach 'nie-Polaków'.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum