W Poraju biorą tylko oryginalne tonery, a za nieoryginalne chcą parę złotych żeby je przyjąć.
W moim przypadku miałam 2 oryginalne i 2 nieoryginalne i z tego co pamiętam musiałbym dopłacić żeby wszystko zostawić.
Jeszcze zgłoszą na policje jakieś podłożenie bomby bo takich śmieci nie zbierają xp
To być może... ,ale na pewno "profesjonaliści" nie polecą ich utylizować w wyspecjalizowanym zakładzie, tylko wypieprzą po prostu do kosza. Ludzie to mają problemy...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 155 Piwa: 13/1 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-10-04, 21:54
Jest jeszcze możliwość regeneracji we własnym zakresie. Kupujesz na allegro dosypkę (często z chipem i instrukcją postępowania) i po kilku minutach masz toner na kolejną 1 lub nawet dwie tury druku za naprawdę śmieszne pieniądze...
Nie wiem jaki masz toner, jednak warto w mojej ocenie tym się zainteresować. JA przy swojej Konica-Minolta regenerowałem już 2 razy po ok 40zł/6000str. Wydruki nie odbiegają póki co od oryginału .
_________________ Są równi i równiejsi - Ludzie zróbmy z tym coś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum