Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-09-12, 21:55
Dawno nie usuwałem postów i zapomniałem że tak same z siebie się tu nie pojawią...
Wyrzuciłem post bANa z wątku Burmistrz 2014 - powód "nie na temat" - odpisywał Mateuszowi pyskówkę... jak się nie uspokoją to chyba zawnioskuję o ciszę przedwyborczą na forum
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-09-14, 11:14
Sam siebie zmoderowałem wyższa liga
Cytat:
Jeśli niezrozumiałe jest dla Ciebie usunięcie części wątku o domniemanym dziecku Janusza Antczaka z jedną z urzędniczek to chyba akurat zainteresowany/poszkodowany Janusz Antczak powinien być zadowolony z takiego stanu rzeczy. Jeśli zdecyduje się na dalsze kroki prawne w związku z tym wpisem Mateusza to wszystkie wpisy są zachowane i nie ma problemu - Administracja forum udostępni je odpowiednim organom państwa po uzyskaniu stosownego nakazu ujawnienia tych informacji.
Z innych postów - wg mojej informacji usunięte zostały 2. Oba nie dotyczyły w żaden sposób wyborów. Jeden był komentarzem do komentarza do komentarza użytkownika. Drugi był zażaleniem na działalność moderatorów/administratorów i został usunięty jako post nie na temat, nie miał żadnego związku z dyskusją nt wyborów samorządowych - gdyby znalazł się we właściwym miejscu nikt by go nie usuwał bo i po co?
wklejam sobie żeby nie pisać raz jeszcze jakby co
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Z tematu o gminie Mokrsko usunąłem post Bożeny - nie na temat:
Hello Mafik, Hello Dyzio
dzięki za komplement " dwugłową hydrą" Hmm..., interesujące, wiesz kolego tak to już na tym świecie bywa, że w naturze nic nie ginie, jak ktoś dostał podwójnie to ktoś musi być stratny ja mam 2 głowy a tobie współczuje
a ty Dyzio, kolego Mafika niby taki internauta a rachunki płacisz a kasie? zadziwiające
obudź się człowieku to nie średniowiecze, załóż sobie konto internetowe i klikaj z domu zza biurka a nie męcz te biedne panie w urzędzie gminy
a może wy jesteście bliźniaki bo chyba macie ten sam defekt
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2014-09-26, 08:17
spam
forum.jpg
Plik ściągnięto 19 raz(y) 155,93 KB
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
mieszkanie do wynajęcia!!! dom na wsi (gm. Ostrówek, 18 km od Wielunia), niski czynsz. nowy, umeblowany dom, dostępne od zaraz:)
jeśli ktoś jest zainteresowany, więcej informacji na prive lub gg: 34530514
jakich systemów używacie do obsługi kadrowo-płacowej w swojej Firmie?
Chcę skorzystać z oferty http://www.unit4bs.pl/. Ktoś już ma ich systemy i może polecić?
Nie polecam tego systemu, nawet za darmo bym go nie chciał.
A na jakiej podstawie to stwierdzasz? U nas w firmie (organizujemy finansowanie społecznościowe) mamy taki system i sprawdza się już od kilku lat. Więc nie mogę narzekać.
Trzy ostatnie posty wyciągnięte z działu "praca, edukacja" jako spam.
red
Ostatnio zmieniony przez red 2014-10-17, 13:28, w całości zmieniany 1 raz
Największą liczbę ofert pracy to chyba znajdziecie na http://www.gowork.pl/praca/kielce;l. A do tego są to na bieżąco aktualizowane oferty! Jest to najbardziej znany portal, to coś znaczy. Sięga do niego wiele pracodawców
Skasowałem wątek gościa o nicku anty.platfus, wrzucił nowy wątek w aktualności z cytatem wlazłego odnośnie antczaka, a te same informacje wiszą w wątku o 2 turze wyborów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum