w skrócie:
Mam internet LTE w Plusie bez limitu ściągania danych - 10Mbps, jednak wyczerpuje owe "bez limitu" w 2-3 dni dość intensywnego (ale nie niewiadomo jak zabójczego) użytkowania i przez resztę miesiąca (27 dni lub więcej) będę miał mega niestabilny internet o zawrotnej prędkości 32kbps. Generalnie stanowczo nie polecam usługi, no chyba, że do samego YOU-TUBE i skype czy coś w ten deseń. Jeśli chcesz ściągnąć grę z Steama, to już okaże się to powodem do obcięcia transferu do 32Kbps.
Generalnie polecam to forum:
http://www.plusforum.pl/v...4b23a6d843a352d
Ja miałem lejek przy 155GB na 10/3 przez 2 dni - do nowego okresu rozliczeniowego. Głównie przez youtube. Jak ktoś "kopiuje" cały internet to nie ma co się dziwić. Więc bez przesady.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2014-10-31, 13:05
Czy ktoś ma może w tym tygodniu problemy z połączeniem bezprzewodowym w Plusie. Mam 3G a nie LTE. W ciągu dnia notorycznie zrywa połączenie. Pomaga podłączenie modemu na przedłużce usb i powieszenie w oknie. W nocy jest też lepiej z łączeniem. Podobnie problem mam z połączenie z aero2. Ktoś coś wie ? Jakieś problemy z nadajnikiem ma Plus ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum