Jasne powinni reagować jako policja a mi chodzi konkretnie o patrol w Passacie który przekazany został KPP Wieluń jako samochód przeznaczony do pilnowania konkretnego miejsca
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2008-11-19, 17:53
To znaczy że gdy patrol w Passacie widzi panią bez oświetlenia na rowerze, to ma powiadomić inny patrol żeby ją zatrzymał, bo patrol w Passacie nie może? Bez przesady...
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Mieli pilnować ósemki a jakoś często ich widzę stojących gdzieś po uliczkach. Na ten temat to mój ostatni post, nie chce się kłócić ale i tak najlepszym obrazem naszej policji jest patrol zaopatrujący się w "to co zawsze" w osiedlowym spożywczaku.
fanzie zrozum u nas nie ma obwodnicy nie wspomnę o autostradzie , fakt faktem samochód nie służy tylko do jeżdżenia po E64 zwanej też 8-mką. A rowerzysta to taki sam uczestnik ruchu jak każdy inny. Jak byś jeździł samochodem, wieczorami/nocami to byś inaczej na to patrzył. Ja osobiście właśnie wieczorami/nocami tzw. "marginesów" nie daję. Nie raz mijałem nieoznakowanego pieszego lub rowerzystę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum