Witam, poszukuję osób które zostały oszukane przez Jana Majchera, chodzi mi o nie wypłacenie zaliczek które były pobierane w biurze agencji w Wieluniu. Proszę o kontakt pod nr telefonu 507350020 lub na adres e-mail dakan93@wp.pl Z góry dziękuje.
W dniu 09.11.2014 zadzwonil do mnie pan Jan Majcher z grozbami ze jesli nie usune wpisu na temat tego ze poszukuje osob ktore tak jak ja zostaly oszukany w sprawie zaliczek to zglosi ten fakt do prokuratury w Wieluniu. Pozdrawiam Pana Jana i jego znajomosc przepisow prawa(pewnie doradzla mu malzonka) i jeszcze jedno TU JEST POLSKA, to nie sa niemcy ze rzadzi tam malzenstwo Majcher!
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2014-11-11, 23:49
Czytałam i przeczytałam ponownie. Wszystko zależy od tego jak zatytułowany był przelew.
Wiem kim jest ten człowiek pseudopośrednik bo wiele słyszałam o nim od kilku już lat.
Co nie zmienia faktu, że jeśli przelewy nie były konkretnie tytułowane to nie wiele można zdziałać. Zawsze Pan może powiedzieć, że pobierał pieniądze za przejazd...
Takie przekręty trzeba zgłaszać na policję i nie bać się. Bać powinien się pośrednik.
Policja nic nie pomoze, bylem juz tam. Ale pomoze inspekcja pracy oraz urzad skarbowy, sam osobiscie dzialam z moim pelnomocnikiem w tym kierunku i sa duze szanse zeby udowodnic panu Janowi jak sam mowi ze pobiera te pieniadze za to zeby sie zabezpieczyc przed tym gdybysmy w ostatniej chwili zrezygnowali, co dk transportu moglby pobierac ale ja sam osobiscie jechalem samochodem wlasnym. Takich jak pan Jan trzeba niszczyc, bo to co.robi to jest oszustwo i raczej dlugo jego praca w tym zawodzie nie potrwa. Trzeba zniszczyc takich oszustow ktorzy sa jak KAPO z obozu pracy WRAZ Z MALZONKA!!!
I jeszcze jedno, ostrzegam naprawde przed tym czlowiekiem, wiem ze sa dobre i zle opinie ale ten czlowiek ma tylko zle bo jaka moze miec opinie taki posrednik pracy? PRZESTRZEGAM kazdego!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum