Czy wyniki ankiety nie powinny być o północy zamknięte?
1.jpg
Plik ściągnięto 62 raz(y) 61,92 KB
2.jpg
Plik ściągnięto 37 raz(y) 70,04 KB
3.jpg
Plik ściągnięto 43 raz(y) 72,52 KB
4.jpg
Plik ściągnięto 29 raz(y) 90,93 KB
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
edytowany na prośbę zainteresowanej osoby(nadawcy)
.
A mnie ta intryga przekona tylko wtedy gdy usłyszę gdzieś w mediach, że tą sprawą zajęły się odpowiednie organa ścigania. Zbyt dużo już manipulacji jak na wybory o takim znaczeniu, to czego my się możemy spodziewać w 2015?
Całe szczęście to już koniec kampanii wyborczej, bo pod koniec sięgnęła ona bruku. Jak to się mówi: tonący brzydko się chwyta Anonimowe plakaty szkalujące Mieczysława Majchera za poparcie Pawła Okrasy, wmawianie ludziom problemów finansowych Pawła, blokowanie i usuwanie wpisów na FB a nawet pogróżki to tylko niektóre przykłady. Mam tylko nadzieję, że wyborcy sami w odpowiedni sposób ocenią to w niedzielę przy urnach wyborczych.
Nie wnikając w szczegóły chciałbym podziękować całemu sztabowi Pawła Okrasy za współpracę. Zwolennikom burmistrza Antczaka dziękuję za mniej lub bardziej merytoryczne wpisy. Mam nadzieję, że bez względu na wyniki, gdy już opadną emocje, to nadal będziemy mogli prowadzić wymianę zdań na tym forum (chociaż pewnie połowa nowych kont jak zwykle zniknie w ciągu kilku dni po wyborach).
Tak czy inaczej życzę wszystkim udanych i odpowiedzialnych wyborów. Ja zagłosuję na swojego kandydata z pełnym przekonaniem, że jest to najlepszy możliwy wybór dla Wielunia i jego mieszkańców. Wam również tego życzę.
PS – w załączeniu oświadczenie Pawła Okrasy na koniec kampanii wyborczej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum