Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-09-13, 23:24 Wybory - będzie problem?
Po pierwszym wątku widać że to nie będzie lekki temat...
usunąłem dwa posty - ewidentnie nie na temat. nie usuwałem wcześniejszych żeby nie było że czystki są robione. Ale dalej to nie miało sensu. Tym bardziej że merytorycznych wpisów w całym wątku za grosz...
Chciałbym się mylić, ale wydaje mi się że nie będzie spokojnie do samych wyborów i pytanie co robimy - tniemy czy zostawiamy? Już widzę w sb jakieś żale miko005 wylewa - chyba o wątku wyborczym bo nie widzę innych usuniętych postów...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Zawsze przed wyborami na forum huczy ja myślę aby pozwolić im na dyskusję, pilnować tylko aby się za bardzo nie wyzywali i wtedy interweniować, ale to już w takich poważnych wypadkach.
Jak za dużo pousuwamy to będą mieć do nas pretensje ....
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Upewniam się - jutro o północy blokujemy wszystkie tematy wyborcze? Czyli o zadłużeniu Mokrska? O burmistrzu Wielunia? Coś jeszcze? O Antczaku? O PISie też?
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2014-11-29, 10:08
Nie wydaje wam się, że pozostawienie ankiety o burmistrzach jest naruszeniem?? Za godzinę będą wyniki ankiety.
Najwyższa grzywna: od 500 tys. zł do 1 mln zł grozi za publikację sondaży w czasie ciszy wyborczej. Chodzi zarówno o sondaże przedwyborcze dotyczące przewidywanych zachowań wyborców, wyników wyborów, jak i sondaże prowadzone w dniu głosowania.
http://wyborcza.pl/1,9144..._wyborcza_.html
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
A to ankieta nie została zamknięta razem z zamknięciem tematu? Wyniki wg mnie mogą być widoczne. Jedynie nie powinno być możliwości głosowania.
Czy dowiem się kto zamknął temat przed ciszą wyborczą?
5-10 min wcześniej zamknął temat ktoś inny. Na pewno nie ja. Myślałem że któryś z modów się przyzna do zamknięcia. Chciałbym po prostu wiedzieć kto i dlaczego tak wcześnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum