Bocian, książek kupują naprawdę sporo. A pieniędzy na remont nie da się przeznaczyć na nic innego. Świstek, jak masz jakieś książki które chciałbyś widzieć w naszej bibliotece to wspomnij o tym przy najbliższej wizycie i co wizytę się przypominaj. Zakupów nie robią co miesiąc, ale da się coś zdziałać:)
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Ciekawe tylko dlaczego to "sporo" ksiazek, nie przedkłada się na ich dostępność...
Tak, rozumiem, tłum Czytelników dobijający się do lady pań wydających ...
Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Sie 2007 Posty: 236 Piwa: 8/5 Skąd: wielun
Wysłany: 2014-12-01, 10:01
Bo trzeba korzystać z ogólnodostępnych rozwiązań proponowanych przez Bibliotekę - np rezerwacji danej pozycji przez internet, wygodne , szybkie a nie wyczekiwać okazji u Pań za ladą.
Ja ostatnio mało kupuję książek gdyż nasza biblioteka jest naprawdę dobrze wyposażona w nowości. I tak jak tumasz, pisze, najlepiej sobie książkę zarezerwować ja zawsze korzystam z tej opcji
A wracając do tematu ostatnio przeczytałam 2 książki Tomasza Sekielskiego: "Sejf" i "Obraz kontrolny", bardzo fajnie się czyta. Czekam na 3 część "Gniazdo kruka" , której niestety w bibliotece nie ma
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum