Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-08-12, 15:16
Na Śląskiej (bliżej Ewangelickiej) jest ciekawy sklepik z rękodzielnictwem. Może tam znajdziesz coś ciekawego http://projektowniavg.pl/
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie ma To jak drzewo rodziny wykonane własnoręcznie z fotografiami.
Ja mojej babci na 77 urodziny kupiłam w aptece Biovital. I do tego duży, liściasty kwiat.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2014-09-16, 10:56
Grazia napisał/a:
W sobotę jadę na 80 urodziny do babci i nie mam zielonego pojęcia co jej kupić
No to ładna z Ciebie wnuczka, jak nie masz pojęcia co byłoby najbardziej przydatne babci w wieku 80 lat. Dobrze, że chociaż raz w roku o urodzinach pamiętasz
A na poważnie, czym osiemdziesięcioletnią babcię można uszczęśliwić? Chyba tylko szczerą chęcią wyrażenia zainteresowania jej osobą, częstymi odwiedzinami i służeniem niezbędną pomocą gdy takowej w danym momencie potrzebuje. Prezenty materialne u takich osób schodzą na drugi plan.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum