80 zł może i nie majątek, ale dalej jest to dla mnie jakiś czarny humor żeby w takim dużym mieście nie było ginekologo przyjmujacego na nfz. Później się tylko słyszy o zbyt późno wykrytym raku bo nir robiło się badań profilaktycznie
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Zależy u kogo ta standardowa cena. Ale ogólnie coś ok. 80-100 zł.
vanilia1000, w szpitalu jest poradnia K i tam przyjmują na NFZ. I podobno nie jest źle.
vanilia1000, w Poradni K przyjmuje 4 lekarzy: dr Góra, dr Moździerz, dr Cywiński i J. Górska, ja osobiście Ci polecam dr Moździerza, przyjmuje we wtorki i czwartki od godz. 8, rejestracja jest czynna od 7:30 a telefoniczna od 8:30, podam tel. 43 843 83 11 wew. 207
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Witam,
chcę się wybrać do ginekologa, zrobić wszystkie badania, bo powoli planujemy powiększenie rodziny. Kogo w Wieluniu polecacie, z jakim wyprzedzeniem trzeba umówić się na wizytę? Będę wdzięczna za jakieś nr telefonów. Interesuje mnie naprawdę dobry specjalista, bo mam problemy zdrowotne.
_________________ Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2014-12-27, 17:45
Dzięki niej, moje dzieci nigdy nie miały zastrzyków a jedna ma 11, druga 18 lat.
Ale koleżanka pyta o ginekologa.
Potwierdzam Moździerz, ale sama musisz dopilnować by dał skierowanie na wszystkie niezbędne badania.
Natomiast w zasadzie już, możesz skontaktować się z położną, doradzi i poprowadzi już teraz. Rewelacyjna jest Jadwiga Patacz. Jeśli masz Facebooka to https://www.facebook.com/patacz.jadwiga lub telefon 607815385
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2014-12-28, 09:29
Zadzwoń do niej i powiedz że planujecie dziecko i chcesz by była Twoją położną. Ona opiekuje się kobietami w każdym wieku bez względu na to czy dzieci mają już za sobą czy przed. Przyjedzie do Was i pogadacie sobie. To wszystko w ramach NFZ za nic nie płacisz a jest rewelacyjna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum