dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2014-10-28, 11:27
Byłem wczoraj po raz pierwszy na basenie po zakończonym remoncie i moje spostrzeżenia są takie:
1. jest o wiele czyściej i schludniej
2. niestety, ale jaccuzi w/g mnie jest bardzo małe i jeżeli jest przewidziane dla 4 osób, to chyba mowa o dzieciach z przedszkola lub podstawówki. Weszliśmy do niego razem z Jarem i było, jakby to powiedzieć "intymnie"
3. cena biletu jest ani duża, ani mała w/g mnie do przyjęcia
Generalnie cały remont na +
I jeszcze jedna moja ( i nie tylko) uwaga. Strasznie mnie wk...wia, jak tatusiowie przyprowadzają swoje 7-10 lenie córki do szatni dla mężczyzn. To, że taki tata paraduje przed swoim dzieckiem po domu nago, nie oznacza, że inni na basenie mają podobne upodobania i akceptuja taki stan rzeczy. Uważam, że tak nie powinno być i ktoś powinien z tym coś zrobić. Tyle ode mnie ...
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Tylko co zrobić? Chyba tylko jakąś szatnię przejściową dla rodziców z dzieckiem bo jakby wszedł z córką do damskiej szatni to też by było źle. Dziecka pewnie nic nie zrazi, ale starsi mogą poczuć się trochę nieswojo. Chłopiec w damskiej szatni jest chyba bardziej akceptowalny.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2014-11-12, 11:20
Modernizacja Basenu in Plus, jednak jak pisał Dawid - tatusiowie robią przegięcie z córkami w szatni męskiej (nie dziecko 3-4 letnie a dziewczynka około 10 lat), jacuzzi - kolejka jak w PRL-u. Dobrze, że sauna nie jest tak oblegana
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-11-14, 08:40
Jaro napisał/a:
Czyli w każdej opcji jest sauna.
Wg mnie w każdym bilecie jest basen. Raz z możliwością korzystania z sauny a raz bez.
A tak nb - ktoś wogóle kontroluje te wejścia do sauny (tzn czy wchodzący ma wykupioną opcję "sauna"?)
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2014-11-14, 08:59
ourson napisał/a:
A tak nb - ktoś wogóle kontroluje te wejścia do sauny (tzn czy wchodzący ma wykupioną opcję "sauna"?)
Generalnie, kupując basen+sauna, otrzymuje się opaskę na rękę, która mówi o tym, że dana osoba wykupiła opcję dodatkową, jaką jest sauna. Jednak nie zawsze rozdawane są opaski. Dlaczego? Pytanie do kierownika basenu.
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
ale sprawdzają, byłem tego świadkiem! Ale zapewne zdarza się, że osoby nieuprawnione korzystają Moim zdaniem już w cenie basenu powinna być ta sauna, bez przesady
Pomogła: 9 razy Wiek: 43 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 239 Piwa: 1/5 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2015-01-29, 12:39
Ferbik napisał/a:
bułecka, wg mnie tak. W niedziele na pewno nieczynne.
Moim skromnym zdaniem basen zmienił się na duży plus i tylko malkontenci i szukający prywaty mogą dopatrywać się jakichś niedociągłości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum