Ja osobiście nie oceniam w ogóle. Nie oglądam tv, radia słucham sporadycznie. Podobno zamknięte zostały przychodnie, lekarze nie podpisali umów, kopalnia Brzeszcze strajkuje, z konferencji WOŚP wyrzucają dziennikarzy, komornik zabiera traktor niewłaściwej osobie, tyle wyczytałem w internecie. Wydaje mi się, że żyjemy z państwie obłudy.
Tusk naobiecywał i sam za pracą wyjechał na zachód. Nieudolne expose Kopacz. Zawsze lubiłem być na bieżąco oraz interesowałem się polityką ale jak słucham tego typu wiadomości to odechciewa mi się polityki...
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Ja osobiście nie oceniam w ogóle. Nie oglądam tv, radia słucham sporadycznie. Podobno zamknięte zostały przychodnie, lekarze nie podpisali umów, kopalnia Brzeszcze strajkuje, z konferencji WOŚP wyrzucają dziennikarzy, komornik zabiera traktor niewłaściwej osobie, tyle wyczytałem w internecie. Wydaje mi się, że żyjemy z państwie obłudy.
Tusk naobiecywał i sam za pracą wyjechał na zachód. Nieudolne expose Kopacz. Zawsze lubiłem być na bieżąco oraz interesowałem się polityką ale jak słucham tego typu wiadomości to odechciewa mi się polityki...
Dużo wiesz, jak na kogoś, kto nie interesuje się wiadomościami. I to wszystko "wina Kopacz"? Ciekawe jak zdążyła tyle namieszać i jeszcze pozamykać tyle przychodni i traktor zabrać (i to rolnikowi - koalicjantowi, a może on był z tych glosujących na PiS i to tak specjalnie)? Ryanairem latała, czy miała rower?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum