Ta inicjatywa likwidacji parkingów, to pewnie skargi mieszkańców osiedla i pieszych klientów samej Pszczółki.
Zanim na pomoc zacznie się wołać wszystkich świętych, łącznie z Bareją i Machulskim, to warto przeanalizować najpierw wszystkie za i przeciw
miko 005 wywołałeś mnie do tablicy to odpowiadam po analizie za i przeciw, którą zrobiłem zanim dokonałem poprzednich wpisów: można było przesunąć blokadę wjazdu na koniec parkingu po prawej stronie Pszczółki patrząc od strony Złotexu (tą która jest dalej w kierunku boiska), piesi by byli bezpieczni, mieszkańcy i klienci zadowoleni, a tak tylko więcej aut będzie na trawnikach. A dlaczego Bareja i Machulski, bo panowie Koclejda i Kaja, których znam i szanuję nie potrafią się najzwyklej na świecie dogadać i idzie "udry na udry" ze szkodą dla wszystkich.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-09-28, 22:05
W ostatnich dniach wymalowano pasy parkingowe w miejscu gdzie było lodowisko. Może to lepsza opcja.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Najpierw zlikwidowano parkingi, następnie wsadzono krzewy przy krawężnikach by nikt nie parkował. Gdy to nie poskutkowało wspawano słupek, aż w końcu postawiono blokadę Smarowanie w między czasie samochodów dziwnymi substancjami to już pryszcz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum