Kolejny pokaz pogardy i buty ... zastanawiajcie się dalej, dlaczego dzieje się tak, a nie inaczej.
Ty się zastanów. Poddajesz się najbardziej prymitywnym instynktom i manipulacji. Ze swoimi liberalnymi poglądami gospodarki 19 wiecznej, dajesz się wmanewrować w popieranie populistycznego, głęboko lewicowego(gospodarczo), archaicznego radykalizmu katolickiego.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2015-05-26, 08:45
No i nareszcie jakieś wybory, gdzie słowem nie usłyszałem od polityków, że ... były próby manipulacji, czy wręcz fałszowania wyników Ciekawe dlaczego?
Andrzej Duda prezydentem z wybór narodu, który chciał zmian. Czas pokaże czy te zmiany idą w dobrym kierunku.
I tak dla jasności. Od ogłoszenia oficjalnych wyników, prezydent Andrzej Duda, pomimo że nie głosowałem na Niego, jest również moim prezydentem. Chodzi o to, że być może kiedyś będę Go krytykował za działania jakich się podejmuje, ale zawsze zachowam szacunek do osoby pełniącej urząd prezydencki naszego kraju.
Piszę to nie bez kozery bo życzyłbym sobie aby chociaż na tym forum zachować odrobinę dobrego tonu
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Frank po 2 złote Widzimy realizację pierwszych obietnic - tylko, że w drugą mańkę. Frank po 4 złote. Inwestorzy docenili wybór osoby, która powierza losy kraju opatrzności bożej.
Dołączył: 03 Sie 2009 Posty: 116 Otrzymał 16 piw(a) Skąd: Wielun
Wysłany: 2015-05-26, 11:36
mcdek napisał/a:
wojtas napisał/a:
Kolejny pokaz pogardy i buty ... zastanawiajcie się dalej, dlaczego dzieje się tak, a nie inaczej.
Ty się zastanów. Poddajesz się najbardziej prymitywnym instynktom i manipulacji. Ze swoimi liberalnymi poglądami gospodarki 19 wiecznej, dajesz się wmanewrować w popieranie populistycznego, głęboko lewicowego(gospodarczo), archaicznego radykalizmu katolickiego.
W nic się nie dałem wmanewrować. Duda nie jest premierem, a prezydentem. Funkcja reprezentatywna. Komorowski się do tej roli nie nadaje, bo on po prostu się słabo prezentuje. A po drugie nie wiem kto za nim stoi, ale jest to niebezpieczne i dobrze, że zakończyło się jego 5 minut.
No i oczywiście partia rządząca dostała żółtą kartkę od społeczeństwa, więc niech się biorą do roboty - a nie obiadki i kolacyjki za 1500 zł i wyśmiewanie się ze społeczeństwa. Takiej bezczelności, ignorancji, buty i pogardy po prostu nie zniosę.
Frank po 2 złote Widzimy realizację pierwszych obietnic - tylko, że w drugą mańkę. Frank po 4 złote. Inwestorzy docenili wybór osoby, która powierza losy kraju opatrzności bożej.
A kto nie chciał "przewalutowania" jak nie bul i PO+PSL
A inwestorzy mają sraczke do obligów od paru miechów i juz sam Buffet stwierdził że sie robi za gorąco na giełdzie. No więc wszyscy jak zwykle kleją się do frania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum