Wysłany: 2015-05-31, 12:55 Profesjonalna opieka nad dziećmi
Na weselu lub innych uroczystościach rodzinnych często zastanawiacie się, jak zorganizować czas dla dzieci Waszych krewnych czy przyjaciół, aby dla ich rodziców był to także okres niezapomnianych przeżyć, związanych z Waszą najważniejszą w życiu uroczystością. Aby mogli potańczyć i porozmawiać z rodziną i przyjaciółmi.
Zostawcie to w rękach profesjonalistów. Nie tylko zajmiemy się dziećmi, ale także zorganizujemy im aktywne spędzenie czasu.
Cena nieznacznie podwyższy Wasz budżet, ale przyniesie wiele korzyści.
Nie Polecam sali King w Kraszkowicach ,nie ma co jeść dają bardzo małe porcje . Pani menadżer nie umie sprostać zadaniu ,sala ładna dekoracja też płaci się nie mało ? Szczerz odradzam miałam tam wesele klapa pod względem kuchni . W księdze gości na ich stronie mają same pozytywne komentarze ,bo negatywnych nie akceptują spróbujcie napisać coś na nie a wpisu nie ma . Żenada
Witam. Chciałabym się dowiedzieć czy był ktoś na weselu w nowej sali Amfiteatru? na sali w Hotelu Ratuszowym w Wieluniu? albo w Chacie Walichnowskiej ? Jak ważenia? Jedzenia, obsługa?
Planuje Wesele na ok 70. osób. I najbardziej interesują mnie właśnie te sale ale nie mogłam znaleźć żadnej opinii na ich temat.
Witam. Poszukuję namiar na firmę, która robiła film z drona na dniach Wielunia. Interesuje mnie zwłaszcza to czy filmują oni z powietrza również uroczystości rodzinne. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum