Miałem nie chwalić ale napisze, że dla mnie pizza w era park jest najsmaczniejsza w mieście. Cienkie ciasto co bardzo lubie i idealnie dopieczona według mnie. Tak dobrą pizze jadłem jedynie w dawnej pizzerii przed tym jak był kociołek. Tam też mega smaczna była.
W jakich godzinach jest tam otwarte? Przechodzę obok codziennie, ale na drzwiach nic nie ma napisane a jakoś nie miałem okazji żeby tam zajrzeć. Jadłem tylko jakąś sałatkę z kurczakiem zamówioną na wynos i nie była zła. Wybitna też nie. Dowożą jedzenie? I jakie mniej więcej ceny pizzy? Jedno jest pewne. Punkt mają bardzo dobry, cały czas stoliki pozajmowane. W pobliżu dworca i "galerii" najbliższym miejscem gdzie można usiąść i coś zjeść jest chyba CPO z obiadowych i DaGrasso z pizzerii. Kurczaka pod Kauflandem nie liczę;)
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Gorąco polecam pizzę z pizzerii Italia z Częstochowskiej (dawna Witoldówka). Bardzo zbliżona do typowej włoskiej i mam nadzieję, że mimo wszystko utrzyma się w naszym mieście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum