Ja usunąłem. Od kiedy to z Tobą uzgadniane są reklamy? Chyba sobie już to obgadaliśmy, że wszelakie tematy reklamowe ustalam JA. Masz zaniki pamięci? Nie dość, że nie pamiętasz, to jeszcze podważasz moje zdanie jako administratora, na co zwrócił uwagę kitor w temacie NIELEGALNEGO pomagania w reinsstalkach systemu. Jeśli chcesz sobie tutaj sam podwórko tworzyć, to ja w tym momencie rezygnuję z funkcji admina.
JAJA sobie robisz ze mnie!
Wyłączność sobie przekazałeś na reklamy na tym forum, czy jak?!
A może jednowładztwo?!
Nie mam żadnych zaników pamięci, nic z Tobą w tej sprawie nie ustalałem w zakresie tym, że ja tego robić nie będę...
Ty ze mną również nie ustalasz komu umieszczasz reklamę i ile za to kasujesz do swojej kieszeni, a miało się to zmienić, prawda?!
Skoro mnie ktoś prosi (nie odpłatnie) o umieszczenie reklamy i wydaję na to zgodę to tak ma być. Raz już o tym wyżej pisałem, ale jak widać ciężko do Ciebie coś dociera!
I proszę nie usuwać moich postów, co kolwiek napiszę na tym forum, mam nadzieję że się zrozumieliśmy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum