Wysłany: 2006-07-04, 21:28 Warsztaty fotograficzne "Fotografować każdy może"
„Fotografować każdy może” – jest to akcja fotograficzna, której celem jest stworzenie interesującej i praktycznej alternatywy na spędzenie wolnego czasu w trakcie wakacji. Warsztaty będą prowadzone przez wieluńskich pasjonatów fotografii: tONica i Ferbika, którzy zgodzili się podzielić z innymi swoim doświadczeniem i wiedzą na ten temat, a także spróbują zarazić nas swoim zainteresowaniem.
Projekt będzie trwał 3 miesiące. Warsztaty są bezpłatne!!!! Będą odbywały się 2 razy w tygodniu po 2 godziny od 6.07. do 31.08. Wrzesień natomiast obejmie organizację wystawy, która będzie efektem wakacyjnych zajęć. Program warsztatów jest bardzo ciekawy. Dotyczy fotografii cyfrowej i analogowej. Obejmuje zarówno teorię jak i praktykę. Dlatego część zajęć odbędzie się w Gminnym Centrum Informacji a pozostałe w plenerach.
Pierwsze spotkanie odbędzie się 6.07. o godzinie 15.00 w Gminnym Centrum Informacji w Wieluniu (ul . Piłsudskiego 14). Zapraszamy młodzież od 16 roku życia z całego Powiatu Wieluńskiego.
Jeszcze w skrócie o nas (dla przypomnienia). Nasza organizacja Młodzieżowe Centrum Europejskie „Akcja” zajmuje się wspieraniem i realizowaniem inicjatyw młodzieżowych. Są to działania, które umożliwiają młodzieży spędzenie czasu w sposób twórczy oraz wszechstronny rozwój zainteresowań. Podejmujemy także bezpłatne aktywności edukacyjne jak np. kursy językowe oraz akcje informacyjne na temat programów Unii Europejskiej adresowanych do młodzieży, np. Program Młodzież i Wolontariat Europejski. Jednocześnie promujemy wolontariat, gdyż w stowarzyszeniu wszyscy działamy charytatywnie.
Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki w godzinach 15-17
Młodzieżowe Centrum Europejskie „Akcja”
Mokrsko 205, 98-345 Mokrsko
Marta - zapraszamy co do aparatów Ferbik juz odpowiedział - ja tylko dodam od siebie, ze dobrze by bylo, gdyby aparat posiadał funkcję manualnego ustawiania wszelakich parametrów (albo przynajmniej część z nich)... choć przypomnę tutaj starą fotograficzną prawdę - to nie aparat robi zdjęcia, tylko osoba, która go trzyma (choć z drugiej strony dobry aparata daje więcej możliwości)...
pozdrawiam...
Marta nie wiem czy uważnie przeczytałaś ale na plakacie jest napisane,że zapraszają młodzież od 16 lat
Basia, że sie zapytałam czy trzeba mieć aparat, to nie oznacza, że zaraz chcę się tam wybrać. Może mogłam się zapytać w imieniu kogoś innego?
A tak apropo - rocznikowo mam 16
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-07-05, 14:00
Basia napisał/a:
Marta nie wiem czy uważnie przeczytałaś ale na plakacie jest napisane,że zapraszają młodzież od 16 lat
Basiu, litości. Wstęp do Testarossy miały formalnie osoby powyżej 21, a jakoś Tobie to nie przeszkadzało
No żartuję.
Jeżeli Marta chce rozwijać w sobie pasję fotografowania to chyba lepiej zaczynać wcześniej.
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Ja ponad wszystko uwielbiam paryskie photo street lat 50 i 60 (np. Doisneau, Kertesz, Cartier Bresson...)
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-07-05, 22:43
Oj, nie wiedziałem. Zatem przepraszam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum