Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2015-09-09, 17:27
A ja jestem zainteresowany złożeniem u jakiegoś kamieniarza zamówienia na wyprostowanie nagrobka, który solidnie się pochylił, a tym samym całość lekko się rozszczelniła. W grę więc wchodziła by również mała renowacja nagrobka. Do firmy z tego wątku wysłałem już pytanie. Teraz mam prośbę do forumowiczów, czy może znają zakład, który zrealizowałby takie zlecenie. Niestety nie wszystkie chcą, a jeśli już to tylko te wykonane przez nich samych.
Nagrobek, którym chcę się zająć jest już starawy, a ja sam nie dysponuję żadnymi informacjami o ewentualnych jego wykonawcach. To tak na wypadek tego jakby ktoś mnie odsyłał do zakładu, który go stawiał
Dzięki za informacje, które będą mi pomocne.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Ja polecam Pana Andrzeja Majde z Sieradzkiej. Robił nagrobek dla dziadków a teściowie mają schody, blaty, parapety wykonane przez niego i wszystko wygląda i funkcjonuje już wiele lat.
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum