Witam.
Potrzebuję pare pomysłów na miejsce do mojej sesji ślubnej która ma odbyć się jesienią (połowa lub koniec października). Wieluń i okolice. Przede wszystkim szukam fajnych ogrodów, lasków, parków, mogą być też ciekawe zamki czy pałacyki.
Widzi mi się taka romantyczna sesja na tle pięknego żółtego krajobrazu.
Liczę na Was!
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2015-09-08, 14:59
Myślę, że pomysłami to sypną Ci zakłady fotograficzne, do których zgłosisz się z propozycją uwiecznienia tych cudownych chwil
A tak na marginesie. Potrzebne Wam to (teraźniejsi nowożeńcy) do szczęścia, czy po prostu trend narzucony przez zainteresowanych (zakłady fotograficzne)
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Fotograf, którego zamówiliśmy polecił właśnie Mileniówkę ale bardziej podoba mi się to gospodarstwo w Dębinie zaproponowane wyżej Jest wiele pięknych miejsc w okolicy tylko niestety nie każde oddaje swój urok jesienią i też o nie każdym ja zwykły człowiek wiem, stąd moje pytanie. Na pewno Panie czy Panowie tu obecni zajmujący się na co dzień fotografowaniem mają większe pojęcie na ten temat
Co do samych zdjęć, ja osobiście nie wyobrażam sobie nie mieć 'pamiątki' z tak ważnego dla nas dnia. My ślub bierzemy tylko w USC, który swym wyglądem nie zachwyca, stąd jeszcze bardziej chcemy znaleźć piękne tło żeby potem dumnie powiesić zdjęcie na ścianie i każdego dnia się nim zachwycać
Czy ja wiem.. Tak 60km to już max. No chyba, że jest jakieś miejsce znajdujące się dalej ale to już musiałoby być naprawdę warte tych przejechanych kilometrów
Wysłany: 2015-10-06, 17:47 Re: Sesja ślubna jesienią
lajtowoo napisał/a:
Witam.
Potrzebuję pare pomysłów na miejsce do mojej sesji ślubnej która ma odbyć się jesienią (połowa lub koniec października). Wieluń i okolice. Przede wszystkim szukam fajnych ogrodów, lasków, parków, mogą być też ciekawe zamki czy pałacyki.
Widzi mi się taka romantyczna sesja na tle pięknego żółtego krajobrazu.
Liczę na Was!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum