Najwięcej można zrobić jeżeli będzie się głosować na młodych. Młodzi mają nowe pomysły, mają siłę robić naprawdę wielkie rzeczy. U mnie w Łodzi bardzo często widać działania Łukasza Rzepeckiego który przerasta wszystkich jego konkurentów a jest bardzo młody. Możliwe że mamy możliwość głosowania na geniusza polityki który naprawdę może zdziałać bardzo dużo więc nie zaprzepaśćmy tej szansy.
Najwięcej można zrobić jeżeli będzie się głosować na młodych. Młodzi mają nowe pomysły, mają siłę robić naprawdę wielkie rzeczy. U mnie w Łodzi bardzo często widać działania Łukasza Rzepeckiego który przerasta wszystkich jego konkurentów a jest bardzo młody. Możliwe że mamy możliwość głosowania na geniusza polityki który naprawdę może zdziałać bardzo dużo więc nie zaprzepaśćmy tej szansy.
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu Tęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki!
To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! (...)
To jeszcze ja – Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum