Wysłany: 2012-12-10, 21:31 Program księgowo - finansowy
Możecie polecić jakiś dobry i niedrogi program księgowy do prowadzenia finansów małej firmy (PKPiR)? Czy ktoś miał do czynienia z tego typu programami i może wskazać ich mocne i słabe strony?
Też przyglądałem się temu VATowcowi - głównie dlatego, że jest darmowy
Magazyn jak będzie to nie zaszkodzi, ale być nie musi. Podobnie z płacami.
Przyglądałem się też SYMFONII.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-12-11, 10:38
Symfonia wg mnie wychodzi drogo - ponad 400zł netto za bardzo prymitywny w gruncie rzeczy program z magazynem. Fakt przyjemny w obsłudze, ale jednak mocno ograniczony.
Ten Dumpingowiec wygląda przyjemnie (lepiej niż VATowiec na pierwszy rzut oka) no i cena jest bardzo rozsądna. 35zł + 20 zł za aktualizacje roczne to naprawdę dobra cena
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Bo https://wfirma.pl/ to naprawdę dobry program, więc nie dziwią mnie pozytywne opinie o nim. Nie jestem dużym przedsiębiorcą, a firmę mam dopiero od kilku miesięcy, ale bardzo sprawnie mi idzie fakturowanie z nimi
Dołączył: 26 Maj 2008 Posty: 90 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Czarnożyły
Wysłany: 2015-10-29, 19:45
FitFaktura - chodzi na wszystkim i zawsze . Może pracować w sieci na kilku stanowiskach , itp. Dodatek w postaci PDFwritera umożliwia zamianę na PDF kazdego pliku (wirtualna drukarka systemowa) .
Darmowy oczywiście. Od 6 lat się z nim nie rozstaję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum