Promil, ul. 18 Stycznia niedaleko Mlekoluxa, Sieradzka w sukiennicach, a przede wszystkim w nowo otwartym monopolowym na Sieradzkiej obok Mlekoluxa, prawie na przeciwko kręgielni Black.
dzięki wielkie za info, i w między czasie znalazłem na fb stronkę volta(świeżo założoną), informuje tam o promocjach i nowościach
bardzo super sklep
dobrze, że ktoś pomyślał o piwoszach-smakoszach
zgadza się ale miałem kiedyś okazję pić piwo zakupione w markecie i smak zdecydowanie różni się od tego zakupionego w ''normalnym sklepie'' oczywiście na niekorzyść marketu
Ja też polecam Volt na Sieradzkiej. Moj mąż biega tam bez przerwy "próbować" nowości. Ja za piwem nie przepadam, więc dla mnie mają pychota cydr
Poza tym całkiem fajny wybór win:-)
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-10-17, 21:31
Jaro napisał/a:
lub na Mazurach jest też ciekawy sklep z piwami, który nam polecisz, co?
w zasadzie to na Warmii, bo w Olsztynie na "starej" Warszawskiej jest piwiarnia i mają duży wybór piw Sporo też zza wschodniej granicy. Jak ktoś będzie to polecam.
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum