Pizzeria BIG BUFFALO zatrudni pracowników.
Wymagane prawo jazdy kat. B, dyspozycyjność (praca również w weekendy) oraz sumienność.
Doświadczenie w gastronomii mile widziane aczkolwiek niewymagane.
Wszelkie informacje pod numerem: 500 26 26 46/
CV proszę zostawiać w lokalu lub wysyłać mailem: radekurbaniak@poczta.onet.pl
skończyła sie promocja na pepsi i red mógłbyś to wpisać na stronce
druga rzecz. ja należe do tych cierpliwszych ale jak panna w tele mówi że pizza bedzie za 40 minut a przyjeżdża po półtorej godzinie to coś nie halo. Nie to że mam pretensje o cokolwiek ale wystarczy info że mamy zapieprz (tak jak dzisiaj) i pizza bedzie później.
skończyła sie promocja na pepsi i red mógłbyś to wpisać na stronce
Faktycznie skończyła się niedawno i nie wpisałem. Informacja o zmianie pojawiła się natomiast na profilu lokalu na FB.
Nadrabiając zaległości informuję również, że pojawiła się nowa promocja - przy zamówieniu dużej pizzy druga pizza za pół ceny (tańsza lub w tej samej cenie).
Zachęcam również do śledzenia naszego profilu na FB. Znajdziecie tam najświeższe informacje o promocjach, nowe oferty i konkursy.
Polecam też składanie zamówień online za pośrednictwem naszej strony: www.pizzaWielun.pl. Na razie tylko w godzinach od 11:00 do 21:30 ale wkrótce w normalnym zakresie, tj. od 9:00 do 23:00. Przy zamówieniu online otrzymacie rabat do pierwszego zamówienia - 10 zł. Macie możliwość również skorzystania z programu lojalnościowego (kolejne 10 zł rabatu po pięciu zamówieniach). Szczegóły na stronie!
Po wielu zamowieniach i porazkach w Big Buffalo rezygnuje z zamawiania jedzenia z tej restauracji. 2 tyg pizza twarda , sztywna , wysuszona nie dało się jej zjeść. ... Przedwczoraj zamówiłam frytki ,hamburgera i tortille .. Frytki twarde popalone , nie do ugryzienia a tortortilla plaska jakby kierowca siedzial na niej cala drogę- wstawie potem zdjęcie. Nie polecam i odpuszczam...tam jest napewno jakis problem niewiem czy z personelem czy produktami.. Cos jest nie tak . przykre.
madzikk88: W dobie powszechnego posiadania telefonu z aparatem co za problem zrobic zdjecie towaru ktory dostajecie i Wam nie odpowiada a pozniej przeslac wlascicielom do konsultacji? Pisac kazdy moze a wcale nie musi to byc prawda. Poza tym wydaje mi sie, ze jezeli ktos dostal cos nie w takim stanie jakim byc powinno mozna zareklamowac na miejscu?
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2015-04-29, 18:15
Moje pierwsze zamówienie i ostatnie. Pieczarki to jakaś kpina, ugotowane w oleju, dosłownie biała panierka, ociekające wodą i surowe.
Nuggetsów raczej się spieprzyć nie da, ale nie tego się spodziewałam, może by chociaż opis na stronie czy zdjęcie, żeby było wiadomo z czego one są zrobione.
Ja chciałam pochwalić Jadłam dzisiaj przepyszną pizzę wegetariańską (dużą) i ogólnie jest to chyba najlepsza pizza jaką kiedykolwiek jadłam. Ciasto pyszne, brzegi idealnie przypieczone i chrupiące, dużo dodatków, nie mam się do czego przyczepić. Moja mama również bardzo zadowolona. Pizza była na dowóz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum