Czy ktoś wie ostatecznie od kiedy rusza wypłaty świadczeń? Na http://www.program500plus.pl/ znalazłam wiele przydatnych jak dla mnie informacji o programie, ale termin wdrożenia stale się zmienia. Najpierw była mowa o pierwszym kwartale 2016 roku z wyrównaniem od stycznia, a teraz rząd chce wprowadzać jakieś zmiany?
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2015-12-23, 16:57
Rządzi PiS, więc na wiele bym nie liczył. Będą motać, kombinować, zmieniać, itd., itp. I to wszystko w imię Twojego dobra A czas będzie pędził do przodu.
marcysia12, i mam nadzieję że nie będziesz brała tych pieniędzy z pąsami na twarzy? Bo gdyby cię jednak było stać na wszystko, a mimo to wyciągałabyś rękę po te należne Tobie i twemu dziecku pieniądze, to najzwyczajniej w świecie powinnaś się wstydzić swego czynu (to są przemyślenia wysokiego działacza PiS-u, które poszły swego czasu w eter )
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Marcysia to rządowy troll, próbujący odwrócić uwagę od zamachu stanu, który dzieje się na naszych oczach. Jak widać reżim penetruje tkankę narodu dogłębnie i podstępnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum