W Sieradzu sale kiedyś stroiła mi firma ANPART http://anpart.net/ mają świetne pomysły i normalne ceny, nie zapłaciłem wcale dużo, a miałem zamówioną dekorację sali, auta, kościoła i chciałem jeszcze mieć coś w domu przed wyjściem, wyszło super
witam jestem już po swoim ślubie więc mogę podzielić się swoim doświadczeniem:)
zespół mieliśmy all breve z Bolesławca koło Wielunia. wzięliśmy ten zespół ze względu na opinie w internecie i ........ nie zawiedliśmy się wesele było tylko na 50 osób ale przez większość wesela przy stole siedziały 2 babcie reszta się bawiła do samego rana Na poprawinach dokupiliśmy jeszcze godzinę grania bo o 20 byli jeszcze prawie wszyscy goście:D kontakt z zespołem super mili, znają się na tym co robią ( Pan Leszek uczy w szkole muzycznej). robili dużo konkursów, oczepiny też były super:D
kamerzysta by z Lututowa - Pan Maciejewski , zdjecia robił jego syn . zdjęcia już widziałam są piękne a nie udawane i sztywne. na plenerze świetnie rozładował atmosfere, dlatego zdjecia wygladaja na naturalne, łądnie obrobione.
sala Imperium w klonowej. tutaj mam mieszane uczucia Jedzenie było dobre i bardzo dużo za 170 zł za osobę ( było 50 osób a jedzenia zostało tyle że na 3 kursy w kombi zabieraliśmy ) jedynie co to niemiły właściciel i trzeba go pilnowac z klimatyzacją bo wieczorem wyłącza ( my mielismy upał 40 st więc zapowiedzieliśmy że jak wyłączy to nie zapłacimy mu całej sumy). w cenie jedzenia był tez tort i ubranie sali ( ubranie tylko nad krzesłami młodych i troche kwiatów reszte trzeba sobie samemu ubrac )
ubraniem kościoła, bram i bukietów zajęła się Agata Wojewódka z Lututowa wszystko według moich sugestii i życzeń
ogółem wesele wyszło super goście zadowoleni, najedzeni wybawili się, chwalili głównie zespół:D
pozdrawiam
Z weselem jest tak, że na czynności które normalnie sami byśmy wykonali zwyczajnie nie ma czasu, dlatego moim zdaniem warto zatrudnić firmę do dekoracji, która profesjonalnie się tym zajmie i poświęci odpowiednią ilość czasu, niż robić samemu na szybko. To samo dotyczy zespołu. Jest tylko jeden ślub, więc lepiej dołożyć te pięć stówek na zespół co do którego mamy pewność, że jest dobry i muzycy nie narąbią się w trakcie wesela niż na nie wiadomo kogo. Nie mam nic przeciwko początkującym zespołom, bo kiedyś trzeba zacząć i zdobyć doświadczenie, ale wtedy trzeba zapoznać się z ich materiałem. Teraz są takie czasy, że dużo zespołów weselnych ma swoje kanały na youtube i żaden problem przesłuchać.
Z zespołami na wesele jest tak, że każdy chyba oczekuje czegoś innego. Jedni ludzie wolą zespoły na wesele grające bardziej rockowo, inni oczekują biesiady. Stąd później rózne opinie na temat tego samego zespołu
Wiek: 42 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 103 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2015-12-14, 09:14
Problem z zespołami jest taki, że to generalnie Para młoda zamawia zespół pod swój gust, a nie szczególnie może się to spodobać gościom. Jak się gra dla dużej grupy ludzi nie ma mocnych żeby trafić do wszystkich. Dlatego opinie zawsze będą podzielone. Ważne żeby zespół dobrze wykonywał swoją pracę z pasją i sumieniem. Jeśli to zostanie spełnione, nie powinno być większych problemów... przecież to para młoda ma być zadowolona z własnej imprezy
Witam, poszukujemy fajnego zespołu na wesele 22 i 23 kwietnia 2017, lub czerwiec 2017 (konkretna data do ustalenia). Może ktoś kto gra w zespole przegląda to forum i ma wolny któryś z tych terminów, proszę wtedy o prywatną wiadomość
Chciałam także zapytać o Zajazd Boryna. Czy ktoś w ostatnim czasie miał tam wesele i może mi powiedzieć czy jedzenie jest smaczne, obsługa daje radę itp?
Pozdrawiam
Czy ktoś się orientuje czy w wieluniu lub w okolicach istnieje cukiernia, która zrobi tort na wesele w stylu angielskim? A nie standardowy z bitą śmietaną. Bardzo będe wdzięczna za każda odpowiedź.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum