hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2016-05-08, 20:12
Czy ktoś wie w jakich godzinach jest otwarta Burgerszama? Na drzwiach napisane jedynie "do ostatniego burgera" i sam nie wiem, czy do ostatniego burgera w lodówce czy do ostatniego zamówionego przez klienta burgera. Ostatnio pojawiłem się parę minut po 21 i usłyszałem tylko gromkie "nieczynne". Czynne jest do 20/21?
Witam. Pracujemy do ostatniego burgera. Zazwyczaj kończymy około 21, latem będziemy robić do 22. Problem nie jest w mięsie bo to zazwyczaj jest. Nawet jeśli potrzeba je zmielic, doprawić i uformować to zajmuje to pół godziny. Problemem są bułki których produkcja trwa minimum 3 godziny a staramy się żeby były zawsze świeże. Dziś np zaczęliśmy bułki robić o 8 rano i ledwo zdążymy na otwarcie o 11.
@hajen: To napisali mi na fb jak zadałem to samo pytanie po tym jak o 20.40 usłyszałem, że burgery się skończyły.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum