Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Sie 2007 Posty: 155 Piwa: 13/1 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2016-03-19, 10:00 Duma Narodu - czyli PISiaki, Kibole i Dewo-Katole
Oto jak DUMA NARODU traktuje dobro społeczne i własność prywatną, nie mówiąc już o własności Kościoła.
Nie jestem partyjny, nie jestem zwolennikiem żadnej partii, jednak jestem przeciwny każdemu wyrazowi takiego KRETYNIZMU, nie ważne czy pochodzi on z lewej, czy z prawej strony, a tym bardziej czy reprezentuje go święty, czy satanista...
Otwórzcie oczy na to co się dzieje i czy jest to naprawdę konieczne?
Czy PIS Prezes i Ojciec Dyrektor byliby dumni z czegoś takiego i niszczenia mienia klasztornego???
2.jpg Mur Klasztoru "Panien" przy ul. Szkolnej, między blokami 1 i 4 osiedla M. Kopernika
Plik ściągnięto 74 raz(y) 254,25 KB
_________________ Są równi i równiejsi - Ludzie zróbmy z tym coś
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2016-03-22, 10:37
hiszpan napisał/a:
Może ksiądz/kościół ich sam namówił do oczerniania KOD-u, a Wy od razu larum podnosicie
Nie jest to niemożliwe Kwestia jak długo ten oszpecony mur pozostanie z tymi napisami. Bo im dłużej, to z tym większym prawdopodobieństwem można przypuszczać, że ów tekst pasuje gospodarzom muru.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2016-03-29, 11:44
Jaro napisał/a:
Odwrócę pytanie.
Co zrobić, aby takie napisy w przyszłości się nie pojawiały?
Jaro, to są nierealne życzenia
Chociaż, można byłoby pokusić się o jakieś kilka metrów kwadratowych muru, który służyłby właśnie do wyrażania tego typu poglądów. Coś na kształt "hejt parku"
Co prawda to nie byłby już owoc zakazany, więc ów mur byłby pewnie najczystszym obiektem w gminie
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum