IKMA organizuje też "wypady" do Izraela, liczne obozy wakacyjne ale to już dla osób co chcą zagłębić się w temacie. Instruktorzy mają uprawnienia, można zadzwonić do Krzysztofa Sawickiego(na stronie jest kontakt i wypytać o szczegóły)
W związku z tym będę tam jeździł i będę miał wolne miejsca w aucie. Jeśli ktoś jest zainteresowany tematem i chciałby jechać ze mną to proszę pisać na GG 7843381
Rozmawiałem z Piotrem Kowalskim(obecnie jest w Chinach), zajęcia mają być 1 w tygodniu po 2 godziny w każdą środę w godzinach 20.15-22.00.
We Wrocławiu treningi są 2 razy w tygodniu po 1,5 godziny, ale na każdym treningu jest rozgrzewka, więc objętość "materiału" jest ta sama a do Kępna bliżej niż do Wrocławia. Trener jest ten sam.
Zajęcia będą w przyszłym tygodniu, ale można się dopisać później.
Polecam klubu MyFit na ul. Zielonej w Wieluniu. Pierwszy trening miałam gratis. Bardzo miła obsługa i trenerzy. Pozdrawiam. W sam raz na wakacyjny odpoczynek
_________________ Jestem Sabina, zawodowo pracuje jako księgowa Krakowska. Uwielbiam podróżować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum