Też p. Jolantę Tymurę. Byłam. Miła. A przede wszystkim jako jedyna odpowiedziała na mój mail skierowany do wszystkich notariuszy w okolicy. Zaprosiła i dokonałam u niej usługi.
Czy drogo, to nie wiem, bo wg mnie to była usługa wyceniana odgórnie, państwowo, a nie indywidualnie. Taka z taryfikatora czy jak to się nazywa.
Było miło i kompetentnie i kontaktowo. A specjalnie pojechałam kilkadziesiąt km oraz jestem raczej marudą czepialską, więc jak już kogoś chwalę to znaczy że zasłużył.
Oczywiście możesz wybrać kogokolwiek innego. Nie wiem czy to zrobi ci różnicę.
Polecam Jolantę Tymura. Konkretnie i rzeczowo .Przede wszystkim odpowiada na wszystkie pytania zgodnie z obowiązującymi przepisami. Jako jej klient polecam
Polecam wizytę w Oleśnie. Potwierdzam, że stawki o połowę niższe niż w Wieluniu.
Istnieje odgórna taksa notarialna na usługi, ale nigdzie nie jest napisane, że notariusz nie może zastosować stawki niższej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum