@bAN Jak nie widzisz specjalnie dodanej emotki na końcu i nie wyczułeś żartobliwego tonu postu to przepraszam. Ale od pacanów to mnie proszę nie wyzywać. Odpisała normalnie, ja chyba też, w każdym razie niczego się jej nie czepiałem. Zluzuj trochę pacusiu...
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-05-06, 08:13
W temacie wegetarian ostatnio czytałem jakiś felieton w którym autorka wspominała że na jej chyba weselu z Grekiem (ona Amerykanka) które odbyło się w Grecji dla wszystkich gości podano baraninę, koźlęcinę etc. a dla gości-wegetarian kurczaki
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Dołączyła: 15 Sty 2017 Posty: 3 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2017-01-15, 15:54
Ja osobiście podziwiam wegetarian. Nie umiałabym odmówić sobie mięsa, ryb i jajek. Jakoś średnio widzę moją dietę oparta tyko na warzywach i owocach:( ale to już chyba bardziej weganie niż wegetarianie. Nic nie może się równać z soczystym burgerem wołowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum