Wysłany: 2005-07-26, 00:04 Przedstaw sie wszystkim
No to Ja zacznę może lepiej się wszyscy poznamy
Imię: Piotrek
Włosy: Blond
Wzrost: 178 cm
Oczy: Niebieskie
Zainteresowania: Dobre pytanie, hm... kobiety?! O tak!
Stan cywilny: Kawaler (wolny strzelec, do wzięcia )
To chyba na tyle, jak mi się coś jeszcze przypomni to dodam
Imię: Sławię radość - Radosław
Kudły: Brunet
Wysokość: 185cm
Gały: Brązowe
Zainteresowania: Jak u kolegi :>> oraz rzeczy martwe zwane komputerami
Stan cywilny: Pomijam :)
Nie muszę się chyba przedstawiać specjalnie, choćby z tego powodu, że mnie już zapewne całe dotychczasowe grono forumowiczów zna
Lecz dla tych, którzy mnie jeszcze nie zdążyli poznać jak i dla nowych userów uczynię to z miłą chęcią.
Tak więc na imię mam Jarek, jestem rodowitym wieluniakiem mającym - 28 lat
Interesuję się w zasadzie wszystkim po trochu, a to forum stanowi dla mnie ciekawą rozrywkę, a jednocześnie formę porozumiewawczo - informacyjną.
Myślę, że każdy z Was znajdzie tu choć po części coś, co będzie mu odpowiadało i będzie z miłą chęcią uczestniczył w życiu forumowym, które tak naprawdę stało się już dla niektórych ciekawą formą spędzania czasu.
imię : Marta
włosy : blond
wzrost : 162 cm (ale urosne )
oczy : niebieskie
zainteresowania : wszystko po trochu, za dużo byłoby wymieniania
stan cywilny : Hahaha
tONic - czyli ten od gin'u, albo gin'a, ale zyczen nie spelniam alkoholu tez nie zazywam, dlatego bez tej pary jestem
ale w parze z plcia przeciwna, czyli 'zajety'
zajety w domu i w pracy - Ferbik to wie najlepiej - narzeka na mnie
wzrost - chyba 180 (± 1 cm)
oczy - posiada, a na nich takze soczewki kontaktowe
rece i nogi - na miejscu...
lubi/hobby - fotografia, muzyka, grafika....
Raczej trudno być w wieku 19 lat mężatką, rozwódką jeszcze ciężej a bycie wdową zakrawa o cud. Annuska pisze o zainteresowaniu panami co wskazuje na brak tego jedynego wybranego. Dlaczego jednak umieściła to stwierdzenie w zainteresowaniach? To sprawa wrażenie, że to tylko hobby realizowane w wolnym czasie. Tak jak sport. Czy to nie umniejszanie roli mężczyzn w jej życiu?
---
Annuska, nie bierz tego do siebie. To tylko czarny humor.
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-02, 18:58
Łukasz, odbiegasz od tematu postu, ale jeśli chodzi o to co napisałeś, to czy Ja wiem, czy tak trudno w wieku 19-tu lat być mężatką, rozwódką? Sądze, że jest coraz więcej takich ludzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum