Czyli wracając do tematu: administracja forum będzie się wkrótce banować nawzajem w TR przy 1.75l finlandii
Wysłany: 2006-10-01, 19:33
O.K z mojej strony było by na tyle, więcej nie zamierzam się udzielać w tej dyskusji
Administrator napisał/a:
Ferbiczku nie zwracaj się do ludzi "NO I CH!?J, MOJE FORUM I JA USTALAM REGUŁY. "
Właścicielem forum jestem JA i jeśli ktoś uważa że jest dyskryminowany przez adminów sprawujących kontrolę może wysłać do mnie PM. Postaram się wyjaśnić sytuację - pod warunkiem że opisze konretnie całą zaistniałą sytuację.
I wszystko już jest jasne, dodam tylko...:
Jaro napisał/a:
Piszesz, że chciałeś zaapelować do adminów o trochę rozwagi przy zakładaniu tzw. banów użytkownikom tego forum.
Czy ktoś oprócz Ciebie dostał bana pomyłkowo, że postanowiłeś w końcu to poruszyć
Własnie po to to napisałem żeby przypadkowemu, mniej znającemu się użytkownikami ułatwić życie, pozdrawiam. Reszta na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum