Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-10-17, 15:25
Tumaczem przysieglym z jezyka angielskiego jest rowniez pan Zbigniew Krzeminski, jego biuro OFIS miesci sie w jego domu w Rudzie, na ul. Dlugiej (na przeciwko remizy )
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2006-10-17, 16:19
daff napisał/a:
Tumaczem przysieglym z jezyka angielskiego jest rowniez pan Zbigniew Krzeminski, jego biuro OFIS miesci sie w jego domu w Rudzie, na ul. Dlugiej (na przeciwko remizy )
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-04-15, 14:08
Miałem do zrobienia kolejne tłumaczenie, po tym jak poprzednie poszło mi wcale nie tak szybko w Wieluniu postanowiłem poszukać alternatywy... i trafiłem tutaj
i załatwiłem wszystko bardzo szybko, wysyłka dokumentu skanem odbiór skanu z tłumaczeniem następnego dnia do południa, wysyłka oryginału kurierem (do wyboru też poczta polska). Miło, bez problemu, bez proszenia o szybkie tłumaczenie... naprawdę polecam
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum