Czytam ten artykul o schronisku. Wiem jedno juz nigdy nie siegne po ten tytul!!! To, co wylewa się z tego tygodnika, jest zarówno źle wypieczone jak i beznadziejnie podane. Jednym słowem zakalec. Ta gazeta caly czas kojarzyc mi się bedzie z błędami i brakiem profesjonalizmu. To nie jest sztuka dziennikarska, a jedynie zwykłe rzemiosło i to raczej amatorskie. Mam nadzieję, że rynek to zweryfikuje - albo się zmienicie, albo znikniecie. Trzymajcie tak dalej a na pewno pójdziecie w niebyt!
Małgośka, Blink i wszyscy, ktorzy poswiecaja wielunskiemu schronisku swoj wolny czas - niech moc bedzie z Wami!!! Sam mam pieska i wiem jak duzo czasu trzeba mu poswiecic! Trzymajcie sie:)
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2006-10-04, 18:59
Jestem za tym zeby wszystko zrobić, by zmusić gazete do zamieszczenia sprostowania i przeprosin i to nie na ostatniej stronie ,tylko tak jak robili z tymi oszczerstwami na pierwszej.Dziewczyny trzymajcie się wiem ile pracy i nerwów Was to kosztuje,sama całe zycie miałam dużo zwierzat.Jak na blokowe warunki i 4 piętro 3 psy i kota.Teraz mam swoje mieszkanie i mam psa bokserka 2 koty i z 20 gołębi.Wiem ile to kosztuje ,jedzenie,szczepienia badania wszelkie choroby itd.Pozdrawiam Was mocno .
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-10-19, 19:54
Ferbik napisał/a:
baltazar, co z tego... prawo prasowe swoją drogą, a koszty procesu swoją...
Postaram się zorientować jakie są koszty takiego procesu, ale pewnie są to groszowe sprawy, tym bardziej, że sprawa jest ewidentna.
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum