Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-11-09, 00:48 Czy lubicie golić zarost na twarzy??
Normalnie tak mnie naszło bo chciabym się dowiedzieć od Was, czy tlko mnie wkurza jak przychodzi czas golenia twarzy z zarostu.
Aha i jeszcze kobieta narzeka Ogól sie !!!
Wysłany: 2006-11-09, 07:40
NIe lubiałem się golić i dlatego zapuściłem brodę i wąsy i ....
Super sprawa! Wreszcie zero freddy krugerów na twarzy i brak mręczenia u kobiety - znowu się nie ogoliłeś
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-11-09, 14:21
Golić się trza, niestety. Traktuję jako obowiązek, a nie przyjemność
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-11-09, 17:43
Niom, ja muszę codziennie, taka praca Nie lubię tego zabiegu.
Rozwarzam przejście na golarkę elektryczną, ale różne są opinie, jedni są za inni przeciw. Pewnie spróbuję jak będę miał kaskę na taki porządny sprzęt.
No standardowo babeczka narzeka bo mam twardy zarost i nawet po ogoleniu się drapie torszkę ale co poradzić
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-11-09, 21:36
Tak więc widze, że nie należy to do najprzyjemniejszych czynności z jakimi Macie na codzien doczynienia .
Dzieki za zdanie teraz wiem, że nie jestem sam
Pozdrawiam
tych szortstkich jak i gładkich
hmmm
chyba jendak lepsza goalarka(w zależnosci ile kasy na nią wydamy), chociaż jeszcze jej nie uzywałem ani maszynki...
A może by tak sobie cebulki tych włosów zniszczyć tzn. potraktować niewielkimi impulsami elektrycznymi?? Kobiety tak robią gdy depilacja staje się uciążliwa. - Jedna wizyta u kosmetyczki lub telefon do Telezakupów Mango
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-12-29, 12:00
zło konieczne
używam zwykłych golarek (tu gorąco polecam 3 ostrzowe Mach 3, co dziwne mniej kaleczą niż 2 ostrzowe z tej samej firmy). Maszynki są dobre, ale te z naprawdę górnej półki. Z moich doświadczeń wynika, że po tańszych maszynkach (<200PLN) zawsze musiałem poprawiać golarką a i samo golenie trwało ze 2x dłużej. Ale ja mam dość miękki zarost ...
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-29, 12:11
a ja to chromolę
Jak mam chęć to się golę a jak nie mam chęci to się zapuszczam... co niektóre panie lubią taki tygodniowy zarost
Nienawidze... Nie dość że nigdy nie mam na to czasu to jeszcze zawsze mam podrażniona skóre mimo używania dobrych maszynek i środków
Nie lubie sie golić ale lubie byc ogolony
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2006-12-29, 15:15
Nie, nie lubię się golić to raz , a dwa to jak się człowiek nie doprowadzi do normalnego wyglądu to wygląda jak zwierz, przynajmniej w moim przypadku.
A ta cho…ra ( zarost ), rośnie jak nic innego na mojej facjacie brrrr, straszne.
A tak w ogóle to mam dylemat, co zajmie mniej czasu, nożyk czy maszynka elektryczna.
Kiedyś już korzystałem z elektrycznej ale to było dawno. Wydaje mi się że maszynką szybciej ale po nożyku na dłużej starczy.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Lubisz, czy nie prędzej czy później trzeba się ogolić (nie dotyczy fanów wąsów i brody ), od jednych wymaga tego praca, od drugich kobieta. Mnie to tam ani ziębi ani parzy, golę się i już. A co do metody to preferuję tradycyjną maszynkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum