Więc chciałem się podzielić, że osobiście nie przywiązuję wagi do konkretnego zapachu, pryskam się tym, co mam aktualnie pod ręką, jednak ostatnio dostałem świetny deo firmy Tom Tailor. Nie przywiązuję wagi do firm, tylko do tego czy mi się coś podoba czy nie Nie wiem czy ktoś z was miał do czynienia z ww. przytoczoną nazwą ale dla mnie rewelka.
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-11-12, 23:44
Ja lubię paco rabanne. Mniam
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-12-29, 11:57
baltazar napisał/a:
Ja lubię paco rabanne. Mniam
przyłączam się, używam Black, kapitalny
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
troszke stary temat ale wróce
co myslicie o zapachu "Fahrenheit" Christian Dior ja dostałem takowy i powiem że nezłe wrażenie na mojej Pani zrobił
_________________ "...Gdy byłem dzieckiem,
mówiłem jak dziecko,
czułem jak dziecko,
myślałem jak dziecko.
Kiedy zaś stałem się mężem,
wyzbyłem się tego, co dziecięce..."
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2007-04-08, 08:56
Nawymyślali tych durnych nazw, ku utrapieniu normalnego człowieka. Tak na pewno powiedział by Pawlak w „Samych swoich”. A ja pewnie bym go poparł w tym, konkretnym temacie.
Panowie, co jest Za chwilę któryś z Was zainspiruje temat „Jakiego szamponiku używacie”
Mnie to nie przeszkadza, rozmawiajcie o czym chcecie, tak tylko pomyślałem sobie…… stanę w obronie prawdziwych facetów
PS. Mam nadzieję że traktujecie to jako luźny temat Bo inaczej …….. żle skończę
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum