Ja bez czekolady nie przezyje nawet jednego dnia to jest moj narkotyk
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-11-23, 21:17
Tina widze, ze Ty tez ... Paranoja ,ale ja sie nie dziwie kazdy ma na cos ochote, ale tak sie złozyło, że my faceci na browarka, a Wy kobiety na czekolade i tak niech pozostanie .
Ja was dziewczyny podziwiam!Ja akurat nie jestem aż tak za czekoladą.Czasami zjem kawałek czekolady, ale to gorzkiej zazwyczaj.Jak chodzilam po górach to więcej jej zjadałam!
Ale ja raczej mięsnożerna jestem
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
A ja i czekoladke i piwko
Jestem jedyną mi znaną osobą, która pijac piwko zjada sie przy okazji czekolade kazdy ma jakies zboczenia
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
ja też uwielbiam czekoladę... uzalezniłam sie od niej...najlepsza jest truskawkowa
Oj Tina narobiłąś mi ochoty... już wiem na co miałam od dłużeszego czasu ochotę Na czekoladę truskawkową milki mniam mniam idę sobie zaraz kupić dzięki
Paulina napisał/a:
A ja i czekoladke i piwko
Czekolada - tak... Piwo - NIE !!!!! (jeśli chodzi o mnie - nie3 lubie alkoholu )
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum