Wysłany: 2006-11-21, 11:19 Czyszczenie słupów podczas kampanii...
Czyszczenie słupów podczas kampanii ??
Wczoraj to jest w poniedziałek 21.11 zostały oczyszczone słupy ogłoszeniowe z plakatów , i nic by nie było w tym dziwnego żeby nie fakt iż zostały oczyszczone jedynie słupy na których wisiały plakaty kandydata na burmistrza Pawła Okrasy !
Słupy z plakatami pana Majchra pozostały nie naruszone ....
Czyż to nie jest złamanie prawa ???
Kampania jeszcze trwa , więc niszczenie mienia komitetu wyborczego jest naruszeniem ordynacji wyborczej !
Czy naszą władze prawo nie obowiązuje ???
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-11-21, 12:28
Ja widziałem w sobotę, czyli dzień przed wyborami wieczorem jak podjechało dwóch kolesi autem (jakiś biały dostawczy) pod przystanek na 18 stycznia (na przeciwko byłej chyba pizzerii) i zrywali niektóre plakaty...
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Wczoraj to jest w poniedziałek 21.11 zostały oczyszczone słupy ogłoszeniowe z plakatów , i nic by nie było w tym dziwnego żeby nie fakt iż zostały oczyszczone jedynie słupy na których wisiały plakaty kandydata na burmistrza Pawła Okrasy !
Słupy z plakatami pana Majchra pozostały nie naruszone ....
Czyż to nie jest złamanie prawa ???
Kampania jeszcze trwa , więc niszczenie mienia komitetu wyborczego jest naruszeniem ordynacji wyborczej !
Czy naszą władze prawo nie obowiązuje ???
Typowa zagrywka ze strony ekipy JESZCZE rządzącej... Nic mnie juz nie zdziwi
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-11-21, 17:33
Mimo wszystko mam nadzieję, że nie jest to prawdą. Jeżeli jest, to wypada tylko pogratulować. Nieźle się chłopaki wyrobili przez te 4 lata
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 407 Skąd: z każdego miejsca
Wysłany: 2006-11-21, 22:36
nie do końca się z tym zgodze. Ja zauważyłem coś zupełnie odwrotnego. W jeden dzień na jednym ze słupów widziałem plakaty Majchra, a na drugi dzień w tym samym miejscu były juz plakaty Okrasy,chociaż pozostałą duża część słupa była pusta.
Mi osobiście "zwisa" których plakatów jest więcej, bo ja dokonuje wyborów z przekonania, a nie z tego który kandydat zmarnuje więcej pieniędzy na plakaty wyborcze, choc możnaby je wykorzystać dużo lepiej.
PS:np wspierając wieluński sport, po tym bałaganie w tej dziedzinie, jaki zostaje po ekipie Majchra.
nie do końca się z tym zgodze. Ja zauważyłem coś zupełnie odwrotnego. W jeden dzień na jednym ze słupów widziałem plakaty Majchra, a na drugi dzień w tym samym miejscu były juz plakaty Okrasy,chociaż pozostałą duża część słupa była pusta.
Mi osobiście "zwisa" których plakatów jest więcej, bo ja dokonuje wyborów z przekonania, a nie z tego który kandydat zmarnuje więcej pieniędzy na plakaty wyborcze, choc możnaby je wykorzystać dużo lepiej.
A jutro na Okrasie będzie Majcher a pojutrze na majchrze okrasa itp itd. tak to juz jest przed wyborami i nie ma sie temu co dziwic. a pieniądze na plakaty sa prywatną własnością kandydatów i nie nam oceniac co z nimi robią
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum