Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-01-10, 17:35
A to ile kosztuje nasze stare tradycyjne taxi?? ile ma taxowek(ilosc pojazdow)?? (niewiem czy powinienem przy promocji grosza)- jaki jest do nich numer? tak dla porownania.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Świetna sprawa. Zwykłe taxi to porażka, a dzięki Taxi Grosz mieszkańcy mogą tanio dojechać gdzie chcą, zwłaszcza Ci ktorzy nie mają pojazdu badz udaja sie na zakrapiana impreze Pozdrawiam!!
P.S. jeśli jadą dwie osoby to każda płaci 6 zeta?? czy po połowie?
No, no muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem działalności TAXI GROSZ. Wydaje mi się, że chyba już każdy w Wieluniu ma do nich numer. Wczoraj w nocy miałam okazję po raz kolejny skorzystać z ich usług i byłam zadowolona, kiedy mijaliśmy zmarznietych ludzi na chodnikach, a sami grzaliśmy sie w aucie! W końcu co to jest to 6zł? Opłaca się i naprawdę warto jeżdzić tą taksówką chociaż czasem trzeba trochę poczekać na swoja kolej. Ale tak już jest kiedy duży popyt, a firma, można powiedzieć, dopiero się rozwija.
Nie żartuj, że zwykłe taksówki tyle sobie liczą za tak krótki kurs... Paranoja... Co do "TAXI Grosz" to też się kiedyś nie mogłem doczekać... Poszedłem pieszo
To bardzo nieładnie że Taxi Grosz przyjmuje zamówienie i nie jedzie po klienta
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2007-01-28, 16:31
Szanowny Panie Taksówkarzu (z Taxi Grosz oczywiście)
Bardzo sie cieszę ze po moim mieście można tanio przemieszczać sie taksówką.
Ale to, ze Pana usługi są tanie nie daje Panu przywileju jazdy się po naszym mieście w taki sposób, jak gdyby sam Pan jeżdził po naszych ulicach i wszystkie przepisy miał Pan głęboko w d..ie!!!
W dniu dzisiejszym mieliśmy "przyjemność" ( a raczej nieprzyjemność) spotkać się na jednej z ulic na osiedlu Stare Sady i na szczęście obyło się bez "dzwonka". Proponuję Panu przypomieć sobie, co w ruchu drogowym oznacza reguła "prawej ręki" w sytuacji, gdzie na skrzyżowaniu nie ma żadnych znaków i żadna z ulic nie jest ulica główną z pierwszeństwem przejazdu. Uchroni to zapewne Pana , a przede wszystkim innych użytkowników naszych dróg przed wypadkiem.
Jakieś 2 miesiące temu również miałem z Panem "przyjemność" na ulicy Reformackiej koło kościoła Franciszkanów. Wymusił Pan wtedy na mnie pierszeństwo przejazdu i całe szczęcie obył się bez wypadku.
Widząc jak Pan jeździ z całą pewnościa będę wolał iść do domu na nogach niż ryzykować własną skórę jeżdżąc z Panem.
Apeluję do Pana o bardziej bezpieczną jazdę i więcej wyobraźni na drodze!!!!!!!!
Może w ten sposób nie straci Pan kolejnego potencjalnego klienta, a inni kierowcy w całości dotrą do domu.
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum