Tutaj wpisujemy już ubite trolle i pretrolldentów do ubicia.
Na razie te co udało mi się ubić z Jaro:
- Filip2006
- LEGIONISTA
- ziutek
- macek
- keri
- MiXas
Następnym do upolowania megatrollem jest Blink. Ale niech jeszcze poironizuje.
Chciałem zapytać radę starszych, która jako jedyna ma dostęp do area: czy ubijamy trolla Blinka za opisy na gg skierowane bezposrednio do mojej osoby i namawianie innych jego znajomych trolli ze stada do robienia tego samego?
Jeśli chodzi o opisy Blinka i paru jego znajomych, którzy byli jego marionetkami:
"Maly brzydki, nie kochany - link ze schroniska"
"Mały kogucik zapiał głośno na swojej grzędzie i poczuł się wielki"
"Magiczna liczba 8" - dotyczyło się to wyniku, jaki zdobyłem kandydując na radnego
"Mały brzydki administrator - Administratroll"
"Kto jest najmądrzejszy na świecie? Ja wiem! Buahahaha"
"Tylko u mnie cała prawda. Zapraszam"
i jeszcze jego parę głupich i chorych wpisów w jego podpisie w kierunku mojej osoby.
Znam wszystkie te opisy na gg bo osobiscie je widze i wydaje mi sie ze Blink troche przesadza i kpi sobie z Ciebie bezpośrednio wiec czyń swoją powinność ....
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Pamiętaj że osobiste problemy czy też konflikty nie powinny mieć wpływu na sprawowaną funkcję.
Ktoś kto powoduje osobisty konflikt na tym forum nie będzie miał prawa bytu tutaj. To nie ja zacząłem jakieś chore wycieczki w stronę innych, tylko najpierw był macek, potem keri (jego dziewczyna), potem Blink (przyjaciel keri), teraz komuna i QBAA - przyjaciele Blinka, których podjudza na mój temat.
Pewnie ignorować i mówić jak ktoś Ci pluje w twarz, że deszcz pada. To od czego jest administracja i moderatorzy? Odnośnie ankiet już rozmawialiśmy. Pamiętasz, że postanowiliśmy nie robić (słowo wymoderowano) na forum i delikwentów upominać na PW a jeśli to nie starcza wtedy ostrzeżenia? To forum jest to wymiany poglądów a nie urządzania wycieczek osobistych i robienia sobie prywatnego czata. Dlatego takie zachowania będziemy karać z całą surowością.
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-11-29, 15:07
Ferbik napisał/a:
Jeśli chodzi o opisy Blinka i paru jego znajomych, którzy byli jego marionetkami:
"Maly brzydki, nie kochany - link ze schroniska"
"Mały kogucik zapiał głośno na swojej grzędzie i poczuł się wielki"
"Magiczna liczba 8" - dotyczyło się to wyniku, jaki zdobyłem kandydując na radnego
"Mały brzydki administrator - Administratroll"
"Kto jest najmądrzejszy na świecie? Ja wiem! Buahahaha"
"Tylko u mnie cała prawda. Zapraszam"
i jeszcze jego parę głupich i chorych wpisów w jego podpisie w kierunku mojej osoby.
Ferbik jak dziecko w przedszkolu się zachowujesz..... CO to ma do rzeczy?
To że ktoś ma konflikt z Tobą nie ma nic do rzeczy związanych z forum. Jak drażnią CIe jego opisy to wywal go z listy a nie z forum - bo TO NIE MA ŻADNEGO ZWIĄZKU!
Dray nie bede z Toba dyskutowal na ten temat, bo to nie ja zachowuje sie jak dziecko, a Ty sprawy kompletnie nie znasz - dlatego sie nie zgadzasz. Spytaj Pauliny albo Jarka albo nawet Archdevila.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum