dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2006-11-30, 14:34 Szukamy kawalera dla Otylii :-)
Szukamy kawalera dla Otylii
Przepraszam za jakość zdjęcia, ale robiłem je moim telefonem na szybko.
Jak już wyżej napisałem, szukam kawalera dla mojej kotki Otylki na jedną noc. Poszukiwany jest kocur pers. Najlepiej rudy
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-11-30, 14:39
A co na to przedmiotowa kotka?
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
MałGośka [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-30, 16:03
A ja pójdę krok dalej i zapytam - a co na to te setki ślicznych kociąt błąkających się po naszych wieluńskich osiedlach?
Widzę, że Twoja Otylka jest przepiękna - ale zastanów się po co jej do życia i szczęścia potrzebne kocięta? Nie wiem czy zdajesz sobie tez sprawę tego, że jej jedna ciąża - to zwiększenie ryzyka wystąpienia nowotworów i chorób przydatków... Ciąża to niesamowita burza hormonalna, która nie jest obojętna dla organizmu zwierzaka...
Tutaj natomiast domku szuka Pufcia - jedno z tych istniejących juz kociąt bezdomnych - ona miała tyle szczęścia, że trafiła w moje ręce, nie grozi jej już więc mróz i głód.
Najlepszym rozwiązaniem byłaby sterylizacja Otylii - dla Ciebie to jednorazowy koszt zabiegu, a dla niej DŁUGIE i ZDROWE życie bez stresów związanych z rujką i ryzykiem powikłań nowotworowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum