Kurczę pani na pierwszym zdjęciu w ostatnim rzędzie uślimaczy całe siedzenie! A mogłaby się lepiej zabrać za woskowanie karoserii w pozycji szpagatowej
Dlaczego wymyślają cos takiego tylko dla facetów!!
Ponieważ wiecej facetów ma samochody... i beda czesciej przyjezadzac do takiej myjni...
Moim zdaniem to stereotyp bo jesli babki by sie dowiedziały że taka myjnia jest dla nich to nie wiadmo czy by nie miała wiekszych zysków niz ta dla facetów.
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Dlaczego wymyślają cos takiego tylko dla facetów!! Twisted Evil
A ja myślę, że to nie jest kwestia wymyślania, tylko raczej faceci nie są zbyt chętni do takiej pracy...niestety
No i to jednak mężczyźni bardziej od kobiet lubią sobie popatrzeć (bo widok też mają przyjemnejszy )
Moim zdaniem to stereotyp bo jesli babki by sie dowiedziały że taka myjnia jest dla nich to nie wiadmo czy by nie miała wiekszych zysków niz ta dla facetów.
Pewnie tak
Sama bym jeździla z moim autkiem do takiej myjni a tak to sama pucuje moje maleństwo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum