Mam mała propozycje może napiszmy petycje do Burmistrza o to by na wszystkich drogach wjazdowych do miasta stanęły bilbordy Mariusza !
Oczywiście Szampon musiał by wyrazi na to zgodę, ale mam cichą nadzieje że nie robił by z tego wielkiego problemu...
Treśc trzeba by było omówic z Mariuszem, a wykonaniem bilbordów musiało by się zając miasto..
Co wy na to?
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Wiec ustalmy może zespół który by przygotował taka petycje jak również termin spotkania !
Powiem wam jedno mamy sprzymierzeńców w tym temacie .
Ale na razie niech pozostanie to tajemnicą aby nie zapeszyc..
Najwazniesza jest teraz decyzja Mariusza ...
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-12-04, 19:36
Pomysł rewelacyjny. Widziałem coś podobnego bodajże w Augustowei, gdzie tamtejsze miasto promowali kajakarze.
Jeżeli mógłbym w jakiś sposób pomóc (petcyja czy inne kwestie) to proszę dać znać
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Nie no bez przesady nie popadajmy w skrajności nie róbmy Wlazłomanii. Myślę że reklamować miasto przez niego to bardzo dobry pomysł ale może nie bilboardy ale np gdyby namówić Mariusza żeby występował w koszulce ,,Wieluń moje miasto" pod koszulką klubową, po meczu na pewno będzie dużo okazji żeby Wieluń rozsławić
W całej Polsce są takie bilbordy i nikt nie robi z tego jakiejś ....mani
Chodzi o to że my Wieluniacy powinniśmy byc dumni że mamy takiego zawodnika jak Mariusz w reprezentacji Polski ...
Pozatym tu chodzi o to że Wieluń ma sie czym chwalic i jest dumny ,a czy Mariusz ma ochote i możliwoś noszenia koszulki reklamującej nasze miasto to już jego indiwidualna sprawa...
Dokładnie plan jest dobry Ostrów Wielkopolski tez takie ma teraz chyba jest jeszcze były mistrz Polski w zuzlu a przed nim była Miss Polski i na kazdnym napisz "TO MOJE MIASTO" i podpis Kruk a jesli chodzi o koszulke to nie bedzie takie proste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum