Jak widze kulturystów to chce mi się śmiać Zawsze przypominam sobie jednego takiego z programu o kulturystach który wrzeszczał na matke że go źle zabejcowała
Zawsze przypominam sobie jednego takiego z programu o kulturystach który wrzeszczał na matke że go źle zabejcowała
To miał chłopczyk problem najwyższej rangi państwowej
Jeśli facet jest umięśniony to nie powiem bo podoba mi się, ale napewno nie toleruje mieśni które pochodzą od brania kreatyny białka i różnych sterydów !!! bo po pierwsze to okropnie wygląda a po drugie bardzo szklodzi zdrowiu !! a potem mięśnie takiego faceta wyglądają jaki flak
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-07-21, 17:12
patrząc na faceta kulturyste mam wrażenie że on zaraz wybuchnie! być może dla nich posiadanie takiej "kupy" mięśni jest wyrazewm męskości,symbolem siły...jak dla mnie to tylko i wyłącznie nadmuchany balon,,,całe szczęście że nie wszyscy panowie pragną wyglądać tak jak ci powyżej na zdjęciach-dziękować...
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
Brrrr...jak patrzę na takie ciała, to aż mnie boli....
Jak dla mnie facet musi być dobrze zbudowany (lubię dużych chłopców ) ale też trochę "misiowaty", tacy kolesie jak na tych zdjęciach bez dwóch zdań odpadają !!!
Widzę, że jak narazie wszystkie jesteśmy zgodne w tym temacie więc skąd u facetów takie ciągoty do sterydów, odżywek itp., skoro Paniom w większości to się nie podoba
Widzę, że jak narazie wszystkie jesteśmy zgodne w tym temacie więc skąd u facetów takie ciągoty do sterydów, odżywek itp., skoro Paniom w większości to się nie podoba
Bo my jestesmy normalne Ale sa jeszcze te inne którym taka budowa imponuje u faceta. Przesadzona i aż brzydka a przede wszystkim niszcząca zdrowie.
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2006-12-09, 10:48
andzia napisał/a:
to jest podobnie jak z anoreksją u kobiet... facet chce wyglądać "trochę" lepiej ale w pewnym momencie zaczyna już przeginać i staje się po prostu obleśny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum