Ja jeśli chodzę do solarium to tylko przed jakimiś ważnymi wydarzeniami np: studniówka albo wesele.. (wtedy często nawet 2 razy w tygodniu) Inaczej nie chodze so solarium wolę naturalne słoneczko w lato
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Moj kolor skóry przypomina - mleko, albo mąke i wcale nie mam zamiaru tego zmieniac.
A panie wiecznie spalone słońcem czy solarium wygladaj wrecz nieestetycznie nie mowiąc o kondycji ich skóry
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
wszystko jedno... słońce też działa bardzo negarywnie na skórę
A co jest gorsze słońce czy solarium?
hasta napisał/a:
szkoda tylko ze opalenizna jest modna
Niestety
Cytat:
Ladny koloryt skory mozna uzyskac pijac Kubusia , oczywiscie w granicach rozsadku, zeby piety czy dlonie nie zamienily sie w marfefki
Ja pije codziennie po taka wielka butelkę kubusia lub Pysia już sie uzależniłam...
I mam tak jak piszesz dłonie z zew. strony troszke pomaranczowe Ale skóra jest bardziej brzoskwioniowa
Paulina napisał/a:
A panie wiecznie spalone słońcem czy solarium wygladaj wrecz nieestetycznie nie mowiąc o kondycji ich skóry
Nieraz widze takie panie w solarium sa czarne a wygląda to okropnie... tak samo jak anorektyczki myślą iz ich wygląd jest idealny
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ja dostałam absolutny zakaz opalania w solarium, a najlepiej też na słońcu jak najmniej, od pani dermatolog......ale to dlatego, że mam baardzo dużo znamion...
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2006-12-06, 23:29
a mi mama wlasnie dzisiaj oznajmila ze w piatek i sobote idziemy na solarium pewnie dlatego ze zobaczyla ze mam ziemistą cerę jak z niedzwiedziej jamy po zimie
Skóra po solarium wyglada swietnie ale niestety po paru dniach już gorzej i trzeba by było powtarzać wizyty w solarium... solarium wysusza skore, a wolne rodniki dbaja o to by sie ładnie i w szybkim tempie zestarzala... Kiedys uczeszczałam do solarium ale z perspektywy czasu troszke sie to zmieniło i omijam je z daleka, wole soczek marchewkowy... czasami az do przesady
Ja przed studniówką przez kilka miesięcy codziennie wypijałam małego Kubusia i później byłam żółta , ale jak poprawiłam to solarium, to wyglądało super i w ogóle szybciej mnie złapało i ta opalenizna wyglądała naturalniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum