Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2006-12-17, 18:25
kilka lat temu miała powstać agencja w Raczynie (lub Koloni Raczyn) ale nie wiem w końcu jak to się zakończyło
[ Dodano: 2006-12-17, 09:29 ]
ostanio znajomy mówił mi, że "podobno" na Broszkach (Chicago Club) można zamówić Panie do towarzystwa. Ktoś coś wie na ten temat?
kilka lat temu miała powstać agencja w Raczynie (lub Koloni Raczyn) ale nie wiem w końcu jak to się zakończyło
Ciekaw jestem, czy taka agencja miałaby prawo zaistnieć na wsi. Co na to mieszkańcy, kościół, a może i koło gospodyń, itp. organizacje. Mimo przemian, które nasąpiły na wsi, wieś to jednak nie miasto, gdzie pod szyldem można ukryć wszystko. Jesteście bliżej w temacie wsi, więc proszę o wypowiedz.
_________________ Nie trzeba być bogaczem, aby ofiarować coś cennego drugiemu człowiekowi: można podarować mu odrobinę czasu i uwagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum