Manekin jest tylko manekinem ...jego nic nie jest w stanie podniecić stąd wszystko ma małe
A tam Banjohojo, od razu podniecić...oni specjalnie takie modele robią, żeby pozniej te dziewczynki jako kobiety nie miały złudzeń, czego mogą oczekiwać od życia
A tam Banjohojo, od razu podniecić...oni specjalnie takie modele robią, żeby pozniej te dziewczynki jako kobiety nie miały złudzeń, czego mogą oczekiwać od życia
Aga i Glizda chyba jeszcze nie spotkałyście na swojej drodze prawdziwego mężczyzny? Ciągle żyjecie w świecie złudzeń... ? pobudka porozglądajcie się troche... !!
_________________ I była zgroza nagłych cisz! I była próżnia w całym niebie!
A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebie?
"Chory diabeł potrafi być mnichem, a gdy poczuje się lepiej znów jest sobą"
Aga i Glizda chyba jeszcze nie spotkałyście na swojej drodze prawdziwego mężczyzny? Ciągle żyjecie w świecie złudzeń... ? pobudka porozglądajcie się troche... !!
hehehehe....glizda, czy Ty to widziałas????? Ehh....kolejny beznadziejny przypadek wygurowanych ambicji, jeszcze mi powiedz Banjohojo, ze nie liczy sie wielkość tylko jakość, och...zapewniam Cie, że chciaz nie wiem jak mocno bym sie rozglądała, to raczej niewiele zobacze
precyzja - zaraz nam wmówią, że w ogóle najwazniejsze są świeczki i wino, buhahahha!!!!!
aga z mojej strony mogę Ci powiedzieć jedno liczy się tylko i wyłacznie PREzYCJa, PREZYCJA i jeszcze raz precyzja... świeczki i wino to są dodatki które tak naprawde stanowią odłam od najważniejszej części przedstawienia...[powtórze to po raz czwarty.... ] od precyzji
_________________ I była zgroza nagłych cisz! I była próżnia w całym niebie!
A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebie?
"Chory diabeł potrafi być mnichem, a gdy poczuje się lepiej znów jest sobą"
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-17, 10:17
aga napisał/a:
precyzja - zaraz nam wmówią, że w ogóle najwazniejsze są świeczki i wino, buhahahha!!!!!
Coś mi tu nie pasuje... przecież to Wasz (kobiet) wymysł... Gra wstępna facetom jest nie potrzebna Swieczki wino itd to wszystko faceci muszą robić żebyście były gotowe ... Więc nie rozumiem dlaczego się śmiejecie z facetów.
aga, glizda wiecie z czym kojarzy mi się słowo "precyzja" ...??? ... z pensetą i mikroskopem
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-17, 11:46
andzia napisał/a:
aga, glizda wiecie z czym kojarzy mi się słowo "precyzja" ...??? ... z pensetą i mikroskopem
A mnie się kojarzy z trafieniem w ten jeden czuły punkt... i kobieta cała wybucha. Najwidoczniej szanowne forumowiczki tego nie znają Jakieś orleańskie czy co???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum